Studentermedhjælper / kommunikation 

Mail: svoj@fsb.dk

Tlf.: 21 16 47 79

Sofie Vasudha Olsen

Jeg er studentermedhjælper hos Beboerprojekt Bispebjerg. 

Som studentermedhjælper har jeg ansvaret for Beboerprojekt Bispebjergs kommunikationstrategi, der imødekommer de mange forskellige behov i boligområdet. Jeg udarbejder bl.a. flyers, opslag og andet trykt materiale. Derudover har jeg ansvaret for vores hjemmeside samt Facebookside og sikre løbende aktivitet på siderne. Sideløbende hjælper jeg også mine kollegaer med praktiske opgaver i forbindelse med afholdelse af aktiviteter.  

Jeg har ansvaret for: 

1) Vores Facebookside 

2) Vores hjemmeside 

3) Vores Instagramprofil 

4) Udarbejdelse af diverse kommunikationsmaterialer f.eks. aktivitetskalender, flyers, plakater, osv.

Find os på adressen

Smedetoften 14, 1. sal

2400, København NV

Følg os på:

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon

Ønsker du et billede af dig fjernet, respekterer fsb selvfølgelig dette. Så skal du bare skrive en mail til redaktion@fsb.dk og oplyse hvilket billede, du ønsker fjernet.

Der er to slags billeder, som fsb bruger – situationsbilleder og portrætbilleder. Situationsbilleder er billeder, der viser en aktivitet eller situation. Disse bruges uden samtykke fra personerne på billederne. Portrætbilleder er billeder, der afbilder en eller flere bestemte personer. Disse bruges kun med samtykke fra personerne på billederne. Portrætbilleder af børn bruges kun med samtykke fra forældre eller værge.