Forældre- og netværksmedarbejder

Tlf40 49 85 51

Mail: kby@fsb.dk

Du kan også kontakte mig på Facebook

Kia Bregenov-Beyer

Jeg er forældre- og netværksmedarbejder hos Beboerprojekt Bispebjerg. 

Som forældre- og netværksmedarbejder er jeg koordinator og tovholder for aktiviteterne familiekur-ser og temacaféer for familier, Bydelsmødre samt Fædre i fokus. Jeg er en del af planlægningen og afholdelse af diverse familiekurser og temacaféer for familier i samarbejde med Beboerprojekt Bispebjergs familie- og netværksmedarbejder.

 

Jeg står med ansvaret for koordinering og rekruttering af Bydelsmødre og Fædre i fokus, der har til formål at skabe tryghed og fællesskab på Bispebjerg. Med henblik på de eksisterende Bydelsmødre, fungerer jeg som Bydelsmor-koordinator inkl. ledelse af de frivillige. Fædre i fokus er et ny opstartet netværk for fædre på Bispebjerg. Her har jeg ansvaret for planlægningen og afholdelsen af fædre-indsatser og fædreaktiviteter via Baba projektets undervisningsforløb i samarbejde med kommunale samarbejdspartnere og Baba foreningen.

Jeg har ansvaret for disse aktiviteter: 

1)  Bydelsmødre 

2) Temacaféer for teenageforældre

  • Facebook

Find os på adressen

Smedetoften 14, 1. sal

2400, København NV

Følg os på:

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon

Ønsker du et billede af dig fjernet, respekterer fsb selvfølgelig dette. Så skal du bare skrive en mail til redaktion@fsb.dk og oplyse hvilket billede, du ønsker fjernet. Der er to slags billeder, som fsb bruger – situationsbilleder og portrætbilleder. Situationsbilleder er billeder, der viser en aktivitet eller situation. Disse bruges uden samtykke fra personerne på billederne. Portrætbilleder er billeder, der afbilder en eller flere bestemte personer. Disse bruges kun med samtykke fra personerne på billederne. Portrætbilleder af børn bruges kun med samtykke fra forældre eller værge.