Os I Dialog

Hvad er Os I Dialog? 

Os I DIalog har til formål at skabe dialog mellem voksne og teenagere. Gennem temaftenener, workshops, foredrag, osv. vil voksne og unge komme i debat med hinanden. Typisk får vi besøg af foredragsholdere eller organisationer som vil fortælle om deres liv eller arbejde. 

Os I Dialog er et samarbejde mellem Beboerprojekt Bispebjerg og Kantorparkens Ungdomsklub/Fritidsklub. Oftest finder temaaftenerne sted i Kantorparkens Ungdomsklub/Fritidsklub, hvor der tilbydes på en spændende temaaften og dejlig aftensmad. 

Vil du vide mere om Os I Dialog?

Så kontakt vores trygheds- og fritidsvejleder Lone på tlf. 23 92 58 43 eller hendes mail: lba@fsb.dk

Find os på adressen

Smedetoften 14, 1. sal

2400, København NV

Følg os på:

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon

Ønsker du et billede af dig fjernet, respekterer fsb selvfølgelig dette. Så skal du bare skrive en mail til redaktion@fsb.dk og oplyse hvilket billede, du ønsker fjernet.

Der er to slags billeder, som fsb bruger – situationsbilleder og portrætbilleder. Situationsbilleder er billeder, der viser en aktivitet eller situation. Disse bruges uden samtykke fra personerne på billederne. Portrætbilleder er billeder, der afbilder en eller flere bestemte personer. Disse bruges kun med samtykke fra personerne på billederne. Portrætbilleder af børn bruges kun med samtykke fra forældre eller værge.