Trygheds- og fritdsvejleder

Mail: lba@fsb.dk 

Tlf.: 23 92 58 43

Du kan også kontakte mig på Facebook

  • Facebook

Lone Breum Andersson

Jeg er trygheds- og fritidsvejleder​ hos Beboerprojekt Bispebjerg. 

Som fritidsvejleder er det mit job sammen med Beboerprojekt Puls' fritidskoordinator at få børn og unge til at deltage i Bispebjergs blomstrende fritids- og foreningsliv. Mind Your Own Business er et iværksætterprogram, hvor 10-12 unge drenge i alderen 13-17 år, får mulighed for at starte deres egen virksomhed med 25.000 kr. i startkapital og al den hjælp de har brug for fra de tjekkede frivillige venturepiloter. Læs mere om MYOB her: www.myob.dk/ommyob

 

Som ansvarlig for tryghedsnetværk skal jeg udføre og deltage i en række tryghedsskabende tiltag på Bispebjerg. Hvis du som beboer eller samarbejdspartner har ideer til tryghedsskabende og brobyggende tiltag, er du meget velkommen til at kontakte mig.

 

Med mig som tovholder vil Beboerprojekt Bispebjerg i helhedsplanens periode have haft ansat ca. 30 unge i alderen 13-15 år. De skal hjælpe til ved arrangementer, udføre journalistisk arbejde og lære hvordan man repræsenterer og begår sig på en arbejdsplads.

Jeg har ansvaret for disse aktiviteter:

1) Din Fritid NV

2) Mind Your Own Business

3) Lommepengeprojekt 

4) Tryghedsnetværk på Bispebjerg

5) Os i Dialog 

Find os på adressen

Smedetoften 14, 1. sal

2400, København NV

Følg os på:

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon

Ønsker du et billede af dig fjernet, respekterer fsb selvfølgelig dette. Så skal du bare skrive en mail til redaktion@fsb.dk og oplyse hvilket billede, du ønsker fjernet.

Der er to slags billeder, som fsb bruger – situationsbilleder og portrætbilleder. Situationsbilleder er billeder, der viser en aktivitet eller situation. Disse bruges uden samtykke fra personerne på billederne. Portrætbilleder er billeder, der afbilder en eller flere bestemte personer. Disse bruges kun med samtykke fra personerne på billederne. Portrætbilleder af børn bruges kun med samtykke fra forældre eller værge.