Beboerrådgiver

Tlf:  61 22 37 54

Mail: stm@fsb.dk

Stine Maria Larsen

Jeg er beboerrådgiver hos Beboerprojekt Bispebjerg. 

Min opgave som beboerrådgiver er at give råd og vejledning til beboere i FSB, her kan jeg bl.a. henvise til kommunale tilbud og aktiviteter i vores helhedsplan.

Jeg kan for eksempel  hjælpe dig, hvis du har problemer eller udfordringer i hverdagen, som gør livet vanskeligt for dig eller dine nærmeste. Jeg sørger for, at du får den rette hjælp til netop det, som du eller din kæmper med. Dette kan være af både psykisk eller fysisk karakter, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte mig og spørge mig til råds.

 

Jeg er også tovholder på beboercaféen, der afholdes hver tirsdag i tidsrummet kl. 14:00-16:00. Du kan læse mere om beboercaféen her

 

Jeg har ansvaret for:

1) Beboerrådgivning

2) Beboercaféen 

Find os på adressen

Smedetoften 14, 1. sal

2400, København NV

Følg os på:

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon

Ønsker du et billede af dig fjernet, respekterer fsb selvfølgelig dette. Så skal du bare skrive en mail til redaktion@fsb.dk og oplyse hvilket billede, du ønsker fjernet.

Der er to slags billeder, som fsb bruger – situationsbilleder og portrætbilleder. Situationsbilleder er billeder, der viser en aktivitet eller situation. Disse bruges uden samtykke fra personerne på billederne. Portrætbilleder er billeder, der afbilder en eller flere bestemte personer. Disse bruges kun med samtykke fra personerne på billederne. Portrætbilleder af børn bruges kun med samtykke fra forældre eller værge.