Stundermedhjælper

Tlf: 20 54 76 93

Mail: avj@fsb.dk

Asbjørn Vedsmand Joensen

Jeg er studentermedhjælper hos Beboerprojekt Bispebjerg. 

Jeg fungerer som understøttelse af vores indsats om fritidsvejledning, hvor børn og unge skal hjælpes til at finde gode fritidsaktiviteter via f.eks. gruppeguidning om aften. Herudover understøtter jeg også beboerrådgivningsfunktionen i tæt samarbejde med vores beboerrådgiver. 

 

I samarbejde med diverse beboernetværk og fællesskaber forsøger jeg at fungere som bindeled mellem beboere og Beboerprojekt Bispebjerg. 

Jeg understøtter disse aktiviteter: 

1) Fritidsguiding

2) Beboerrådgivning 

3) Praktiske opgaver

Du kan også kontakte mig på Facebook

  • Facebook

Find os på adressen

Smedetoften 14, 1. sal

2400, København NV

Følg os på:

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon

Ønsker du et billede af dig fjernet, respekterer fsb selvfølgelig dette. Så skal du bare skrive en mail til redaktion@fsb.dk og oplyse hvilket billede, du ønsker fjernet.

Der er to slags billeder, som fsb bruger – situationsbilleder og portrætbilleder. Situationsbilleder er billeder, der viser en aktivitet eller situation. Disse bruges uden samtykke fra personerne på billederne. Portrætbilleder er billeder, der afbilder en eller flere bestemte personer. Disse bruges kun med samtykke fra personerne på billederne. Portrætbilleder af børn bruges kun med samtykke fra forældre eller værge.