Job- og uddannelsesaftener

Hvad er Job- og uddannelsesaftener?

Mange af vores beboere ved ikke helt, hvad de tage som uddannelse, eller hvilket job de ønsker senere hen i livet. Derfor afholder Beboerprojekt Bispebjerg job- og uddannelsesaftener i løbet af året, hvor forskellige job- og uddannelsesmuligheder, som kunne være relevant for vores beboere (med særlig fokus på dem mellem 15-29 år), vil blive belyst via oplæg mm.

 

Dette kunne f.eks. være en jobmesse, informationsaftener omkring beskæftigelsesmuligheder, en fortælling omkring ungdomsuddannelser, virksomhedsbesøg og andre events i løbet af året, der kan bidrage til en udvidede forståelse af potentielle job- og uddannelsesmuligheder.

Vi afholder disse aftener ofte i tæt samarbejde med unge og personale fra områdets klubber (Klub Bispebjerg, RYAC Ungdomsklub og Kantorparkens Ungdomsklub) eller f.eks. Ungdommens Uddannelsesvejledning.

Vil du vide mere om Job- og uddannelsesaftener? ​

Så kontakt ungevejleder Amma på tlf. 21 12 40 64 eller på hendes mail em1y@kk.dk
 

Find os på adressen

Smedetoften 14, 1. sal

2400, København NV

Følg os på:

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon

Ønsker du et billede af dig fjernet, respekterer fsb selvfølgelig dette. Så skal du bare skrive en mail til redaktion@fsb.dk og oplyse hvilket billede, du ønsker fjernet.

Der er to slags billeder, som fsb bruger – situationsbilleder og portrætbilleder. Situationsbilleder er billeder, der viser en aktivitet eller situation. Disse bruges uden samtykke fra personerne på billederne. Portrætbilleder er billeder, der afbilder en eller flere bestemte personer. Disse bruges kun med samtykke fra personerne på billederne. Portrætbilleder af børn bruges kun med samtykke fra forældre eller værge.