Leder

Mail: isi@fsb.dk

Tlf.: 25 30 10 63

Iain Silbiger 

Jeg er leder af Beboerprojekt Bispebjerg.

Som leder af Beboerprojekt har jeg det overordnede ansvar for helhedsplanens drift og udvikling - Herunder har jeg også ledelsesansvaret for helhedsplanens medarbejdere.  

 

Jeg har ansvaret for udarbejdelsen af samarbejdsaftaler med kommunale samarbejdspartnere samt koordinering af samarbejde med Landsbyggefonden og øvrige samarbejdspartnere.

 

Jeg har direkte kontakt til fsb’s administration, og er ansvarlig for evaluering af helhedsplanens aktiviteter. Jeg har ansvar for helhedsplanens økonomi, og er sekretær for Beboerprojekt Bispebjergs følgegruppe.

Find os på adressen

Smedetoften 14, 1. sal

2400, København NV

Følg os på:

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon

Ønsker du et billede af dig fjernet, respekterer fsb selvfølgelig dette. Så skal du bare skrive en mail til redaktion@fsb.dk og oplyse hvilket billede, du ønsker fjernet.

Der er to slags billeder, som fsb bruger – situationsbilleder og portrætbilleder. Situationsbilleder er billeder, der viser en aktivitet eller situation. Disse bruges uden samtykke fra personerne på billederne. Portrætbilleder er billeder, der afbilder en eller flere bestemte personer. Disse bruges kun med samtykke fra personerne på billederne. Portrætbilleder af børn bruges kun med samtykke fra forældre eller værge.