Børnebestyrelsen

Hvad er en børnebestyrelse? 

Børnedemokrati drejer sig om styrkelse af børne- og unges kompetencer omkring demokratiske processer, hvad det betyder at tage ansvar for sit lokale miljø, og hvordan man opfatter naboskab og fællesskaber. Helhedsplanen understøtter pt. 2 børnebestyrelser for børn mellem 8-14 år (i afdelinger Gravervænget/Møllerlodden og Munkevangen) som har eksisteret i flere år, og samarbejder med fsb's ordinære bestyrelser. I de kommende år skal der etableres flere nye børnebestyrelser med hjælp af frivillige. Børnebestyrelser laver fællesaktiviteter for andre børn, unge og voksne fra deres afdeling. 

Et samarbejde med frivillige og Sarah fra Beboerprojekt Bispebjerg er med til at stable det på benene.  

Hvor og hvornår foregår det?

Der findes to børnebestyrelser på Bispebjerg: Munkevangen og Gravervænget/Møllerlodden. Begge børnebestyrelser

mødes hver måned for at debattere dagens dagsorden og slutter som regel af med fællesspisning.  

Munkevangen holder til på Frederikssundsvej 113 

Gravervænget/Møllerlodden holder til på Skoleholdervej 19 

Vil du høre nærmere om Børnebestyrelserne?

Så kontakt Sarah på tlf. 20 16 46 01 eller på hendes mail sbs@fsb.dk

Find os på adressen

Smedetoften 14, 1. sal

2400, København NV

Følg os på:

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon

Ønsker du et billede af dig fjernet, respekterer fsb selvfølgelig dette. Så skal du bare skrive en mail til redaktion@fsb.dk og oplyse hvilket billede, du ønsker fjernet.

Der er to slags billeder, som fsb bruger – situationsbilleder og portrætbilleder. Situationsbilleder er billeder, der viser en aktivitet eller situation. Disse bruges uden samtykke fra personerne på billederne. Portrætbilleder er billeder, der afbilder en eller flere bestemte personer. Disse bruges kun med samtykke fra personerne på billederne. Portrætbilleder af børn bruges kun med samtykke fra forældre eller værge.