Beboerrådgivning

Hvad er beboerrådgivning?

Beboerrådgivning handler primært om at komme i kontakt med voksne beboere og familier, og hjælpe dem med at løse forskellige former for hverdags udfordringer f.eks. at læse breve fra kommunen, nabokonflikter, husordensager mm. Vi har rigtig meget fokus på at give vores beboere redskaber til at løse problemerne selv, og finde vejen til hjælp til selvhjælp.

Derudover arbejder vi på at forebygge udsættelser i vores afdelinger. Vi kan tilbyde beboere rådgivning og vejledning i forhold til at få overblik over deres situation og handlemuligheder. Som en del af vores beboerrådgivningsindsats tilbyder vi også en velkomstindsats for nye beboere i fsb's afdelinger, som kunne være i risiko for at have økonomiske eller andre udfordringer, som kunne påvirke deres hverdag.

Vil du høre nærmere om beboerrådgivning?

Så kontakt vores beboerrådgiver Stine på tlf. 61 22 37 54 / mail: stm@fsb.dk eller vores studentermedhjælper, Asbjørn på tlf. 20 54 76 93 mail: avj@fsb.dk.

Find os på adressen

Smedetoften 14, 1. sal

2400, København NV

Følg os på:

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon

Ønsker du et billede af dig fjernet, respekterer fsb selvfølgelig dette. Så skal du bare skrive en mail til redaktion@fsb.dk og oplyse hvilket billede, du ønsker fjernet.

Der er to slags billeder, som fsb bruger – situationsbilleder og portrætbilleder. Situationsbilleder er billeder, der viser en aktivitet eller situation. Disse bruges uden samtykke fra personerne på billederne. Portrætbilleder er billeder, der afbilder en eller flere bestemte personer. Disse bruges kun med samtykke fra personerne på billederne. Portrætbilleder af børn bruges kun med samtykke fra forældre eller værge.