Beboercafé

Hvad laver man i Beboercaféen? 

Beboerprojekt Bispebjerg er tovholder på en Beboercafé for dig som ønsker nye eller flere relationer i dit liv. I Beboercaféen kan du møde og få en hyggelig snak med nye bekendskaber og dine andre naboer. Formålet med Beboercaféen er at sætte fokus på fællesskab og nærvær i lokalområdet.

 

Til hver Beboercafé vil der altid være en dagsorden for, hvad der vil komme til at ske. Herudover vil der altid være gratis kaffe og en bid mad. Indimellem tager Beboercaféen på ture, når der ikke er et tema på dagsorden. 

Hvor og hvornår foregår det?
Beboercaféen er åben hver tirsdag kl. 14.00-16.00 ved Degnegården på adressen Smedetoften 14 (på 1. sal), 2400, Kbh NV. 

Vil du vide mere om beboercaféen?

Så kontakt vores beboerrådgiver Stine på tlf. 61 22 41 48 eller på hendes mail: stm@fsb.dk

Find os på adressen

Smedetoften 14, 1. sal

2400, København NV

Følg os på:

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon

Ønsker du et billede af dig fjernet, respekterer fsb selvfølgelig dette. Så skal du bare skrive en mail til redaktion@fsb.dk og oplyse hvilket billede, du ønsker fjernet.

Der er to slags billeder, som fsb bruger – situationsbilleder og portrætbilleder. Situationsbilleder er billeder, der viser en aktivitet eller situation. Disse bruges uden samtykke fra personerne på billederne. Portrætbilleder er billeder, der afbilder en eller flere bestemte personer. Disse bruges kun med samtykke fra personerne på billederne. Portrætbilleder af børn bruges kun med samtykke fra forældre eller værge.