Ambassadørindsatsen

Hvad er Ambassadørindsatsen?

Ambassadørindsatser i boligområdet omhandler forskellige ambassadørtiltag for nøglepersoner og rollemodeller fra boligafdelinger.

 

Koncepten er at styrke beboernes muligheder for at være medspiller i deres nærområde, og udvikle beboeres kompetencer og handlemuligheder for at være en aktiv del i at skabe tryghed lokalt. Dette kunne f.eks. være som naboambassadør (som byder velkommen til nye beboere), som madambassadør (som hjælper med madlavning til fællesaktiviteter), eller som miljøambassadør (som hjælper med at afholde affaldssamlingsdage i deres afdeling).

Vil du høre nærmere om Ambassadørindsatsen?

Så kontakt vores trygheds- og netværksmedarbejder Sarah på tlf. 20 16 46 01 eller på hendes mail sbs@fsb.dk​

Find os på adressen

Smedetoften 14, 1. sal

2400, København NV

Følg os på:

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon

Ønsker du et billede af dig fjernet, respekterer fsb selvfølgelig dette. Så skal du bare skrive en mail til redaktion@fsb.dk og oplyse hvilket billede, du ønsker fjernet.

Der er to slags billeder, som fsb bruger – situationsbilleder og portrætbilleder. Situationsbilleder er billeder, der viser en aktivitet eller situation. Disse bruges uden samtykke fra personerne på billederne. Portrætbilleder er billeder, der afbilder en eller flere bestemte personer. Disse bruges kun med samtykke fra personerne på billederne. Portrætbilleder af børn bruges kun med samtykke fra forældre eller værge.